Galerijen

Follow up Joy

IMG-20190610-WA0020
Cadeautje voor Joy, brood en schoenpoets
IMG-20190611-WA0002
Joy in schooltenue…
IMG-20190610-WA0012
Kennismaken met Richard, our best teacher…

IMG-20190610-WA0010IMG-20190610-WA0016IMG-20190610-WA0018

Joy groeit goed, gaat naar school en is gelukkig. De familie heeft genoeg opbrengst van het land om de kinderen te voeden. De geschonken geiten hebben er duidelijk toe bijgedragen dat de familie meer inkomen heeft en zodoende ook beter voor de kinderen kan zorgen. Van de opbrengst van enkele geiten zijn ook varkens aangeschaft. Vader Mukisa werkt hard om in de basis behoeften te kunnen voorzien, terwijl moeder, naast op het land te werken, ook profijt heeft van haar naaimachine.

Birthing Kits Mpumudde Clinic

 

In de Mpumudde Clinic zijn zwangere vrouwen voorzien van een Birthing Kit. Deze kit bevat alle belangrijke artikelen die nodig zijn bij een bevalling. Wanneer de tijd daar is geeft de vrouw het pakketje aan de zuster. Het is een vereiste de artikelen te hebben ter bevordering van de hygiene.  De kit wordt verstrekt in samenwerking met de Birthing Kit Foundation te Australie en Egoli Africa.  De kit bevat: een plastic laken, steriele gaasjes, steriel navelstreng koord, handschoenen, een scheermes en zeep.

 

Educatief bezig zijn

 

Patricia in Mother Kevin SS en Kamillo Ilukol in Jinja Progressive Secondary S5. Grace en Maria doen n spelletje en hebben genoten van de Education Tour op 5 april naar Kiwatule Recreation Center, Port Bell en Uganda Museum.

MommaLuv verrast Sarah en haar gezin

Deze slideshow vereist JavaScript.

Vandaag zijn mama Sarah en haar baby Syrus van 2 maanden, Priscilla, Specioza en vader Alex allemaal verrast. MommaLuv en Susan, Patrick en baby Lotte uit Nederland hebben dit mogelijk gemaakt. Voor de baby zijn er kleertjes gekocht. Voor de twee meisjes schoenen, ze kunnen deze termijn naar school en voor hen allemaal wat heerlijk eten.

Met dank aan MommaLuv, Susan en Patrick en baby Lotte.