Schenk een geit

Uganda Bukaya oktober 2009 189

Het hebben van een geit is in Afrika een rijk bezit. Het helpt mensen een inkomen te verwerven: een geit levert vlees en melk.

Het houden van een geit vraagt niet zoveel. Geiten kunnen ook gehouden worden in drogere gebieden waar andere dieren minder snel overleven. Een geit is snel volwassen en is makkelijk vruchtbaar.Een geit krijgt gemiddeld  1 tot 3 jongen per jaar. Geiten worden geaccepteerd door iedereen in Afrika. Zelfs kleine kinderen leren al snel hoe met een geit om te gaan en zijn de beste geitenhoeders.

U kunt een gezin helpen door het schenken van een geit. Wanneer deze geit voor het eerst jongen krijgt kan er een worden weggegeven aan iemand anders welke op zijn beurt ook weer jongen krijgen zodat zoveel mogelijk mensen een geit kunnen ontvangen. Er zal worden geregistreerd wie er in het bezit is van een geit en aan wie er een wordt doorgegeven. Dit is de verantwoordelijkheid van onze coordinator.

Een geit kost 45,00 euro.

Wilt u een geit schenken? Maak 45,00 via Ideal, onder vermelding van:  Ik schenk een geit…


Klik hier om te doneren

Als U kiest voor de optie SEPA doorlopende machtiging is uw gift 100% aftrekbaar.

Natuurlijk mag en kunt u ook meerdere gezinnen verblijden met een geit!

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van de ontwikkeling van uw geit en het betreffende gezin, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

%d bloggers liken dit: